L’oceà al límit

Quan
13 de Juny 2021 de 19:45 a 20:30
On

Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB) - Visites i demostracions

Tipologia
Presencial (amb inscripció prèvia)

Com conservar i restaurar els nostres mars

A càrrec d’Stefano Ambroso, Institut de Ciències del Mar (ICM-CSIC).

Sabies que els esculls de corall proveeixen de recursos i aliment a més de 500 milions de persones? No obstant això, en les últimes dècades la pesca i el canvi climàtic estan delmant aquests i molts altres ecosistemes marins. Si t'apassiona el mar, acosta't a conèixer què fan els científics i les científiques per conservar-los. 
 

Peix amb etiqueta?

A càrrec de Sara Mohamed, Institut de Ciències del Mar (ICM-CSIC).

Inicia’t en el consum sostenible de productes del mar. Els recursos marins són de gran valor, una font de proteïnes i nutrients en l'alimentació global, però és un recurs limitat: segons la FAO, el 75% de les espècies amb valor comercial estan afectades per la sobrepesca. Un consum responsable pot contribuir a protegir-lo. Aprèn a reconèixer l'etiquetatge de productes del mar i què vol dir realment "peix sostenible".
 

Presentat per Òscar Aznar Alemany, amb la col·laboració de l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC).

Entrades esgotades
Itinerari
Festa de la ciència
Format
Diàleg
Microxerrada
A tenir en compte:

Aquesta activitat tindrà lloc al pati del PRBB.

També et pot interessar