Malnutrició en una societat que malbarata aliments

Quan
09 de Juny 2021 de 19:30 a 21:00
On

La Pedrera

Tipologia
Presencial (amb inscripció prèvia)

L'alimentació juga un paper fonamental en la salut de les persones, tant en la prevenció de les malalties no transmissibles (prevenir) com en el tractament de moltes altres (curar) i també per millorar la qualitat de vida (tenir cura).

Les persones s'alimenten molt més enllà que per la necessitat de nodrir-se, per tant la gestió diària de l'alimentació no és senzilla. Així ho mostren els resultats dels estudis i enquestes de salut, on es reflecteixen uns mals hàbits alimentaris generalitzats. En aquest sentit, les persones professionals de l’àmbit sanitari han de poder transmetre missatges entenedors i fàcils de seguir, i la millor manera és que siguin les primeres a tenir bons hàbits, alhora que bons coneixements, capacitats i habilitats culinàries.

La taula rodona tractarà sobre el paper del “menjar” com a medicina per part de professionals de la medicina, una explicació sobre el terme “medicina culinària”, quines estratègies existeixen, les evidències científiques i els resultats d'estudis i casos que s'han dut a terme per millorar la qualitat de vida de les persones.

Activitat emmarcada en la Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible Barcelona 2021.

Núvol d’etiquetes:

També et pot interessar